Összeszámoltuk az eddig beérkezett javaslatokat, április elsejéig pedig várjuk a továbbiakat

Hírek Aktuális
Közzétéve:

A Közösségi Költségvetés 2023 javaslattételi szakasza április elsejéig tart. A február óta online és papíron hozzánk eljuttatott javaslatokat rögzítettük és számoltuk össze a napokban, közel ezer elképzelést dolgoztunk fel eddig. Köszönjük, hogy ennyien írtak nekünk. Folytatjuk a munkát.

Munkatársainkkal az elmúlt napokban összegyűjtöttük, rendszereztük, összeszámoltuk és rögzítettük a hozzánk beérkezett ötleteket. A Közösségi Költségvetés februári indulása óta eltelt hónapban rengeteg javaslatot fogalmaztak meg, köszönjük, hogy idén is ilyen nagy számban vesznek részt a projektben.

Az előttünk álló három hét során további lakossági fórumokat tartunk, és egyéni képviselőink is arra biztatják az itt élőket, hogy írják meg, milyen fejlesztéseket tartanának fontosnak a lakóhelyükön.

Jól látszik, hogy a harmadik kerületi lakosok továbbra is fontosnak érzik, hogy maguk dönthessenek a helyi fejlesztésekről, a rendelkezésre álló százmilliós keretösszeg sorsáról.

A március eleji összesítések alapján eddig 602 javaslatot számoltunk össze papíron (a kihelyezett gyűjtőládákba helyezett lapok, illetve postai úton megküldve), online pedig 325 javaslat érkezett.

Írjanak nekünk, fogalmazzák meg minél többen, mitől lenne szebb, élhetőbb, fenntarthatóbb a lakóhelyük. A javaslatokat a szakmai stáb április hónapban dolgozza fel és rendszerezi, a tíz körzet legjobb, a megvalósíthatósági szempontoknak leginkább megfelelő elképzelései kerülnek aztán a szavazólapokra. Májusban pedig az Önök szavazati fognak dönteni.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság