Szembenézünk a gyermekbántalmazás problémájával, és a megelőzésre, a megoldásokra koncentrálunk

Hírek
Közzétéve:

Október elsejétől elérhető az obuda.hu/gyermekvedelem oldal, amelyet Óbuda Békásmegyer Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai segítségével azért hozott létre, hogy a gyermekvédelem ügyét hangsúlyosan képviselje, és bemutassa azokat a tervezett lépéseket, programokat, amelyek segítségével átláthatóbb lesz az intézmények működése, az irányelvek pedig kidolgozottabbak, és elérhetők mindenki számára.

Ahogy korábban jelezte az Önkormányzat: igyekszik rendszerszintű válaszokat adni a felmerülő kérdésekre, és a lehetőségeihez képest támogatni mindenkit (gyermekeket, szülőket, óvodai és bölcsődei dolgozókat, vezetőket), az aktuális üggyel kapcsolatos érintettségétől függetlenül.

Az oldalon a Kérdések/válaszok menüpont alatt az esettel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre próbálunk kimerítően válaszolni. A Szakmai program menüpont alatt pedig a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársaival való együttműködés részletei olvashatók.

Megtalálhatók az oldalon emellett azok az elérhetőségek, amelyeken az érintettek vagy az érdeklődők tanácsot, információt kaphatnak szakemberektől, sőt hírlevélre is van mód feliratkozni, hogy értesítést küldhessünk a jövőbeli lépésekről, programokról, eseményekről.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A 2023. évi III. kerületi győztes mesék hangoskönyve

Hírek
Közzétéve:

Ingyenes jogsegély a bántalmazást elszenvedettek részére, december 21-én

Hírek
Közzétéve:

Új kedvezmények III. kerületi lakosoknak az Óbuda applikációban