Újra itt a kánikula, fagylaltra fel! – Plusz egy gombócot ajándékba adunk a Borókában

Hírek
Közzétéve:

Töltse le önkormányzatunk applikációját, és mi meghívjuk egy plusz gombóc fagylaltra a Boróka Fagyizóba! A Boróka, „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023.” szavazás nyertese a megtisztelő címnek egy évig lehet büszke tulajdonosa, ahol szeptember 3-ig vendégünk lehet plusz egy gombóc fagyira.

A mögöttünk álló esős, hűvösebb napokon, valljuk be, nemigen volt kedvünk fagylaltozni. Ám a borongós időjárásnak vége, ismét harminc fok fölötti napközbeni hőmérséklet vár ránk, ami igazán arra csábít valamennyiünket, hogy az árnyékban finomabbnál finomabb fagylaltot kóstoljunk, és ehhez az élményhez most Önkormányzatunk is hozzájárul egy gombócnyi ajándékfagyival!

A kerület kedvenc fagyizójába várunk mindenkit

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által idén először életre hívott, hagyományteremtő szándékkal meghirdetett verseny győztese – a lakossági szavazás alapján – a Boróka Fagyizó lett. „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023.” szavazás nyertesénél egészen szeptember 3-áig érvényes az a kedvezményes lehetőség, amellyel a kerületi lakosok plusz egy gombóc fagylaltot kaphatnak ajándékba a Borókában, amelynek költségét önkormányzatunk kompenzálja a fagyizó felé.

Az ajánlatot az Óbuda-Békásmegyer applikációnkat letöltve, ott regisztrálva lehet igénybe venni; regisztrációnként mindenki plusz egy-egy (bármilyen ízű) gombóc fagylaltra lesz jogosult.

Ilyen egyszerű regisztrálni!

18 évet betöltött személy tud a felületre regisztrálni, valamint szükséges hozzá egy e-mail cím, név és a pontos életkor megadása. A regisztráció után a felületen a „Kedvezmények” fülre kattintva lehet kiválasztani az adott projektet és ott a „Beváltom” gomb megnyomása után lehet leolvasni a megadott QR kódot. A beváltás érvényességéről azonnal visszaigazolást kapunk, amelyet a pultnál fizetés előtt szükséges felmutatni.

Az applikáció innen letölthető:

Android: https://bit.ly/obuda-android-OU

IOS: https://apple.co/3CK2pHK

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság