Újra nyit a Plázs!

Hírek
Közzétéve:

Ennél jobb hírt talán nem is kaphattak volna a hőséget nehezen viselők: szerda reggeltől újra látogatható az augusztus elején az árhullám miatt átmenetileg lezárt fürdőhely. A Római-parti Plázs minden nap 10 és 19 óra között várja a fürdőzni vágyókat.

Levonult a dunai árhullám, a vízminőség kiváló és megkaptuk a határozatot a Plázs újranyitásához: újra lehet a strandolni a Római-parton. Kollégáink az árhullám levonulása óta az előírásoknak megfelelően folyamatosan vizsgálták a vízminőséget, és mostanra megtörtént a föveny takarítása, valamint a meder kotrása és az uszadékmentesítés is.

Munkájuk eredményeként holnaptól ismét hűsölhetünk Budapest egyetlen ingyenes, természetes vízpartján, ahol színes napágyak, térítésmentes ivóvíz, mosdók, zuhanyzók, pelenkázók várnak mindenkit. Természetesen szolgálatban lesznek a vízimentők és a Magyar Vöröskereszt Duna-parti Elsősegélynyújtó Szolgálata is, a kétkerekűvel érkezők pedig ingyenes biciklitárolási lehetőséget vehetnek igénybe.

Úgyhogy nincs más hátra, mint bedobni a strandfelszerelést és irány a Plázs, amely augusztus 16-án 10 órától augusztus 20-án 19 óráig fogadja a látogatókat.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság