Közel az emberekhez 2014-ben is

Hírek
Közzétéve:

TISZTELT KERÜLETI POLGÁR!
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának kiemelt feladata a lakossági kapcsolattartás fejlesztése és a civil szervezetekkel folytatott párbeszéd előmozdítása. Hisszük, hogy csak konstruktív együttműködés keretében érhetjük el közös céljainkat, közösséget alkotva tehetjük kerületünket még élhetőbbé és vonzóvá. Önkormányzatunk a korlátozott pénzügyi források ellenére a továbbiakban is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy lehetőségeihez mérten minden segítséget megadjon az itt élő polgároknak, szervezeteknek.
A 2012. évben ’Közel az emberekhez’ mottóval elindított kezdeményezésünk is azt a célt szolgálja, hogy minél többen osszák meg a kerületünkkel, működésünkkel összefüggő észrevételeiket, javaslataikat, illetve ötleteiket. Nagy örömmel konstatáltuk, hogy a polgárok bizalommal fordultak önkormányzatunk felé, partnerként tekintettek ránk, melynek eredményeként többek között fitnesz parkok, padok telepítésére, hulladékgyűjtők kihelyezésére, forgalomtechnikai beruházásokra, parkolók építésére került sor több százmillió forint értékben.
Kezdeményezésünk sikerén felbuzdulva, valamint a kerületi polgárok érdekérvényesítésének elősegítésére tekintettel önkormányzatunk – az elmúlt két év gyakorlatához hasonlóan – 2014. évben ismét várja a kerületi polgárok észrevételeit, javaslatait. Ön továbbra is számíthat önkormányzatunk közreműködésére mindazon ügyekben, amelyek megoldására lehetősége nyílik, legyen szó akár szociális és egészségügyi ellátórendszert, vagy városfejlesztést, városüzemeltetést érintő kérésről, ötletről.
Kérjük, hogy ötleteit, javaslatait és észrevételeit 2014. július 15-éig küldje meg részünkre, postai úton a Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Irodájának címezve (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2), ahol munkatársainknak személyesen is leadhatja visszajelzését. Amennyiben az elektronikus megoldást választja, visszajelzését a kozelazemberekhez@obuda.hu e-mail címre várjuk.
Nagy tisztelettel várjuk levelét és együttműködését előre is köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A patkányészleléssel kapcsolatos bejelentésekről

Hírek
Közzétéve:

Megkezdődött a Római-part árhullám utáni takarítása

Hírek
Közzétéve:

Áldozatsegítő Program: novemberi zártkörű szakmai egyeztetés