Újabb – akár államilag támogatott – képzésekkel vár a ZsKF!

Hírek
Közzétéve:

Akár államilag támogatott nappali és levelező tagozaton is induló felsőoktatási szakképzéseken, a kibővített intézményi-részösztöndíj rendszerrel támogatott alapszakokon valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők támogatott mesterszakokon végezhetik tanulmányaikat az Óbudán található intézményben.
A rendkívül széles képzési palettával bíró főiskolán bölcsészettudományi, gazdaságtudományi, informatikai és társadalomtudományi képzésekben vehetnek részt a diákok.
A ZsKF kiemelt figyelmet szentel annak, hogy hallgatóit mindig az aktuális munkaerő-piaci kihívásokra készítse fel, így intézményesített párbeszédet folytat a munkaerő-piaci képviselőkkel az elvárásaikról, a végzett hallgatókkal a meglátásaikról és ezeket integrálva a képzési programba a gazdag elméleti tudást mindig innovatív gyakorlati ismeretekkel egészíti ki. Ennek jegyében a kötelező előadásokat kompetenciafejlesztő tréningekkel (személyiségfejlesztő, munkaerő-piaci, karrier stb.) terepgyakorlatokkal, tan-irodai feladatokkal és nappali tagozaton ingyenes angol/német nyelvű képzéssel egészíti ki. Az oktatást mintegy kiegészítően mentorprogram működik a ZsKF-en, amely nemcsak az első éves hallgatók részére nyújt segítséget, hanem a képzés során végig, legyen szó tanulmányokról vagy azon túl bármilyen szakmai/személyes témáról.
ZsKF
A ZsKF a kiszámíthatóság és stabilitás érdekében immáron hatodik éve nem emeli az önköltségek díját, így természetesen a mostani jelentkezők esetében sem. Ezzel párhuzamosan pedig számos, önköltséges finanszírozási formában részt vevő hallgató részére is elérhető ösztöndíjat biztosít, amelyekkel már az első félévtől a tandíj mértéke jelentősen csökkenthető. Ilyen például a nappali tagozatos, gazdasági szakok illetve a szociológia szak hallgatói részére az intézményi-részösztöndíj is, amely révén az önköltség összege közel 50%-os ösztöndíjjal csökken. Az ösztöndíj jó segítség a képzési díj megfizetésében illetve jó pont az önéletrajzban is.
A hazai ösztöndíjakat/pályázatokat jelentősen kiegészítő nemzetközi Erasmus cserediák-program segítségével a ZsKF-es hallgatók fél, akár egy évet tölthetnek el külföldön, ahol még inkább magabiztos nyelvtudásra tehetnek szert a szakmai kapcsolati hálójuk dinamikus bővítése mellett, úgy, hogy a tanulmányi idő nem lesz hosszabb, tehát a 3-3,5 éves képzési időbe belefér.
A fentieket figyelem véve tehát érthető, hogy a ZsKF-en végzett hallgatók 97%-a három hónapon belül könnyedén találhat állást magának a munkaerőpiacon, ahol az érettségivel rendelkezőkhöz képet közel 50%-kal több a pályakezdő bérük, a HVG közelmúltban megjelent rangsora szerint a ZsKF diplomások pályakezdő bére nettó 220.000 Ft.
A ZsKF-ről további információkat a www.zskf.hu oldalon és a január 28., február 4., február 11-én esedékes nyílt napokon kaphatnak az érdeklődők, a 2014 szeptemberében induló képzésekre jelentkezni egészen február 15-ig lehetséges.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg az első adventi gyertyát

Hírek Aktuális ügyek Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Tiszta, virágos otthonunk, Óbuda-Békásmegyer – Pályázzon Ön is!

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg a harmadik adventi gyertyát