A kerület “kedvenc” fagylaltozója 2023. szavazás nyertese – Szavazzon Ön is!

Hírek Aktuális Kiemelt hírek
Közzétéve:

Ha nyár, akkor irány a fagyizó! Óbuda-Békásmegyer idén először hirdette meg “A kerület kedvenc fagylaltozója 2023” felhívását. A hagyományteremtő szándékkal meghirdetett verseny győztese az lesz, akire július folyamán a legtöbb szavazat érkezik. A kerületi lakosoknak pedig augusztusban – a melegre való tekintettel – egy-egy ajándék gombóc fagylalttal kedveskedünk majd a nyertes helyen.

A forró nyári napok beköszöntével egyre többen és egyre gyakrabban látogatjuk meg a fagyiárusokat, fagyipulttal rendelkező vendéglátó egységeket. Önkormányzatunk most arra kíváncsi, hogy Óbuda-Békásmegyer lakosai szerint hol kapható a kerület legjobb és legkedveltebb fagyija. A legtöbb szavazatot kapó hely elnyeri „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023. szavazás nyertese” megtisztelő címet, amelynek egy évig lehet a birtokosa.

A megmérettetésen résztvevő fagyiárusokra július 1-25. között lehet leadni a szavazatot online, az Óbuda-Békásmegyer applikációnkon keresztül.

A GYŐZTES NYEREMÉNYE

A nyertes helyen az önkormányzatunk (a készlet erejéig) a rendelt fagyi mellé plusz egy gombócot ad ajándékba a III. kerületi lakosoknak. Ez az ajánlat augusztus 1. és szeptember 3. között lesz érvényes, és az Óbuda-Békásmegyer applikációnkat letöltve, ott regisztrálva lehet majd igénybe venni; regisztrációnként mindenki egy-egy gombóc fagylaltra lesz jogosult. A címet elnyerő fagylaltozóról az önkormányzat kommunikációs felületein többször is hírt adunk.

A SZAVAZÁS MENETE

Az adott fagylaltozóra szavazni az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül lehet, mindenképpen szükséges hozzá a letöltés és az arra való regisztráció. 18 évet betöltött személy tud a felületre regisztrálni, valamint szükséges hozzá egy e-mail cím, név és a pontos életkor megadása. A regisztráció után a felületen a „kérdőív”-re kattintva található meg az a szavazási felületet, amelyen ki lehet választani, melyikre jelöltre adjuk le voksunkat.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

 

A FELHÍVÁSRA JELENTKEZŐK

  • Cserfalvi Cukrászda – 1039 Budapest, Mátyás király út 18.
  • Don Bosco Cukrászda – 1032 Budapest, Bécsi út 177. és 1031 Budapest, Római tér 1. (a piac hátuljában)
  • Diana Sütiszalon és fagyizó – 1033 Budapest, Búza utca 2.
  • Boróka Fagyizó – 1034 Budapest, Szentendrei út 13.
  • Koch-Danica Cukrászda Kft. – 1035 Budapest, Vörösvári út 41.
  • Miamor fagyizó – 1031 Budapest, Római-part 47.
  • HappyCream Fagyizó1031 Budapest, Nánási út 28.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság