Csodaszép alkotások születtek a kerületi karácsonyfa-díszítő versenyen

Hírek
Közzétéve:

25 formás fenyőfa várta az ovisokat és az iskolásokat, hogy a felhívásban meghirdetett újrahasznosított díszekkel különleges karácsonyfákká váljanak.

A 13 óvodás és 12 iskolás csapat a napokban egymás után érkezett, hogy feldíszítse a fenyőfákat, amelyek mostanra teljes díszükben pompáznak az Esernyős kávézó udvarán, a Fő tér 2. szám alatt.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat kifejezett törekvése, hogy a környezetvédelmi és a fenntarthatósági szempontok minél több területen érvényesüljenek, ennek jegyében a gyerekek is újrahasznosított anyagokból készített díszekkel öltöztették fel a fákat.

Az elkészült karácsonyfák közül a kerület főkertésze, a Köznevelési és Kulturális Főosztály vezetője, valamint a Rendezvényszervezési Osztály vezetője választja ki a legszebbeket, amelyek közül az első helyezett elnyeri az Óbuda legszebb karácsonyfája címet.

A díjat dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere adja majd át december 19-én az Advent Óbudán 2021 rendezvénysorozat színpadán, a negyedik adventi gyertya meggyújtása előtt.

A feldíszített karácsonyfákat pedig az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével egy-egy rászoruló család részére juttatja el az önkormányzat.

Feldíszített karácsonyfák

Újrahasznosított díszek

Karácsonyfadíszek

Feldíszített karácsonyfák

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Szúnyoggyérítés lesz hétfőn a Római parton

Hírek
Közzétéve:

Hazatért a Madonna Óbudára

Hírek
Közzétéve:

Közösségi Költségvetés 2024 – Megvannak az idei eredmények!