Duplázott a gyorshajtó – Sebességmérési akciót tartottak az óbudai rendőrök

Hírek
Közzétéve:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2023. augusztus 6-án 18 óra és augusztus 7-én 0 óra között sebességmérési akciót tartott a főváros III. kerületében. Az óbudai rendőrök ez idő alatt 132 gyorshajtóról készítettek felvételt; egyikük a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott.

A Pacsirtamező utcán 9, a Szentendrei úton pedig 123 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. Az egyik sofőr a megengedett sebességet megduplázta; 50 kilométer per óra helyett 114 kilométer per órával közlekedett. A sebességhatárt túllépő autósok közigazgatási bírságra számíthatnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a gyorshajtások visszaszorítására. Ennek érdekében a jövőben is rendszeresen lesznek sebességmérések – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri az úton közlekedőket, hogy mindig tartsák be a sebességhatárokat, hogy mindenki épségben hazaérhessen.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság