Ötszáz forintért mozizhatnak a Youth Carddal a III. kerületi fiatalok a GoBuda moziban

Hírek
Közzétéve:

Tavaly nyáron debütált Youth Card programunk, amely most új kedvezménnyel szolgál a 18 és 35 év közötti Óbuda-békásmegyeri lakosoknak.

Az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül elérhető engedményt a hét minden napján, minden idősávban, minden filmre igénybe vehetik a jogosultak, akik így mindössze 500 forintért tekinthetik meg a GoBuda mozi aktuális kínálatában szereplő filmeket.

Ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint kiválasztani a nekik tetsző filmet, majd leolvasniuk az applikációban megjelenő kuponjukat a GoBuda Mozi pénztáraiban elhelyezett egyedi QR-kóddal, aztán már kezdődhet is a mozi! Fontos tudni, hogy a kedvezményt mindenki egy alkalommal veheti igénybe, továbbá, hogy a kedvezményre való jogosultságot jegyvásárlásnál személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával igazolni szükséges.

Érdemes megjegyezni, hogy a Youth Carddal már eddig is több nagyszabású kedvezménnyel élhettek a kerületi fiatalok: tavaly nyáron a Sziget Fesztiválra juthattak be 30%-os diszkonttal, a téli szezonban pedig a Római Strandfürdő területén felállított Lumina Christmas Parkba szóló felnőtt belépőjegy árából kaphattak ugyanilyen mértékű engedményt az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

És annyit elárulhatunk: ezzel még nincs vége a kedvezményeknek! Érdemes tehát letölteni az applikációt és figyelni a híreket, mert az elkövetkező hónapokban további kellemes meglepetések várhatnak minden 18 és 35 év közötti, III. kerületi lakost.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság