Újra megrongálták a párakapukat, kukákat, padokat tesznek tönkre a vandálok – Fokozottan kérjük, vigyázzanak közös értékeinkre!

Hírek
Közzétéve:

Sajnos a rongálók a legnagyobb kánikulában sem állnak le: a Csobánka téri és a Római téri párakapukat is megrongálták, de a frissen felújított Laktanya utcai biciklis szervizpont és több kuka, pad is barbárság áldozatául esett az elmúlt napokban.

Szomorúan számolunk be arról, hogy ismeretlenek mind a Csobánka téri, mind a Római téri párakapukat megrongálták. Sajnos tették ezt a már jól ismert módon: a porlasztást segítő fúvókákat tették tönkre, illetve vitték el, ami – munkatársaink lesújtó tapasztalata alapján – még a legnagyobb hőségben is szinte naponta megtörténik.

A szándékos rongálók a párakapuk tönkretétele mellett is folyamatos elfoglaltságot “biztosítanak” Önkormányzatunk számára. Számos közterületi bútor esik valamilyen garázda tett áldozatául: padokat firkálnak össze, szétszedik a kukákat, de nem kímélték a frissen felújított kerékpáros szervizpontot sem a Laktanya utcában, az oldalát feltűnően összekarcolták.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat hangsúlyozza: munkatársaink egyébként is folyamatosan igyekeznek karbantartani a kerületi eszközöket, pótolni a hiányzó alkatrészeket. Azonban a szándékos rongálás nem csak esztétikai gond, de a javítások rengeteg felesleges kiadást is jelentenek.

Fokozottan kérjük, vigyázzunk az utcai berendezésekre, a harmadik kerület köztéri eszközeire!

A közösségi terek mindannyiunk közös tulajdonát, életterét jelentik, ezeket az alkalmatosságokat mindannyian használjuk. Becsüljük meg közös értékeinket és az értünk dolgozók munkáját!

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság