Youth Card: 70 százalékos kedvezmény III. kerületi fiataloknak a Csillaghegyi fürdőben

Hírek
Közzétéve:

A múlt héten jelentettük be a 18 és 35 év közötti Óbuda-békásmegyeri lakosoknak szóló mozis kedvezményt és máris itt a következő engedményes lehetőség.

Az Óbuda-Békásmegyer applikációt használó helyi lakosok mostantól már nem csupán a GoBuda mozi kínálatában szereplő filmekre válthatnak jegyet mindössze 500 forintért, de a Csillaghegyi fürdőben (hivatalos nevén: Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda) is a felnőtt napi belépőjegy mindössze 30 százalékáért tölthetnek el egy napot. A sportzóna és a wellness részleg szolgáltatásait egyaránt magában foglaló, speciális Youth Card szekrényes napi belépőjegy így 1140 forintba kerül majd.

A 18 és 35 év közötti, III. kerületi lakosok által igénybe vehető, kedvezményes jegyet kizárólag a BGYH Zrt. online vásárlási felületén (https://jegyek.csillaghegyifurdo.hu) keresztül lehet megvásárolni, a jogosultaknak járó kuponkód beírásával. Fontos tudni, hogy a Youth Cardos jegyet mindenki egy alkalommal veheti igénybe, továbbá, hogy a kedvezményre való jogosultságot a belépéskor személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával igazolni szükséges. A belépési jogosultság megváltásával a belépő személy magára nézve kötelezőnek ismeri el a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdőkben érvényben lévő Házirendet.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Mint ismeretes, a tavaly nyáron bevezetett Youth Carddal már korábban is több nagyszabású kedvezménnyel élhettek a kerületi fiatalok: 2023-ban először a Sziget Fesztiválra juthattak be 30%-os diszkonttal, majd a Római Strandfürdő területén felállított Lumina Christmas Parkba szóló felnőtt belépőjegy árából kaphattak ugyanilyen mértékű engedményt az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Várja a fürdőzőket a Római-parti Plázs! – Június 29. nemzetközi Duna-nap

Hírek
Közzétéve:

EURO2024-es BioBall labdákkal kedveskedünk óvodáinknak

Hírek
Közzétéve:

2024-ben is támogatjuk a gyermeket egyedül nevelőket