Május végéig terelés lesz a Pomázi úti vasúti átjárónál

Hírek
Közzétéve:

pomázi úti felüljáró
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában az Északi Vasúti Duna-híd – Esztergom vasútvonal fejlesztésében az Aranyhegy Konzorcium felújítja a Pomázi úti vasúti átjárót, amit az új felüljáró átadásáig használhatnak a közlekedők.
Az útátjáró korszerűsítését és a hozzá kapcsolódó útépítéseket a vállalkozó május 20-30. között fogja elvégezni. Ez idő alatt a forgalom az előre elkészített terelőútvonalon és átjárókon bonyolódhat, az ideiglenes szakaszokon az autósok holnap délelőttől közlekedhetnek.
A felújított útátjárót a forgalom várhatóan május 31-étől használhatja újra, ekkor a kivitelező az ideiglenes átjárókat elbontja.  A terelés ideje alatt az Aranyvölgyi utca zsákutca lesz. A Pomázi út aszfaltozása május 30-ára készül el, ezt követően az Aranyvölgyi utca az eredeti forgalmi rendben megfelelően fog újra funkcionálni.
Az Északi Vasúti Duna-híd – Pilisvörösvár vonalszakasz korszerűsítése során a felüljáró építése az Új Széchenyi Terv részeként az Európai Unió támogatásával a Közlekedési Operatív Program (KÖZOP) keretén belül a Kohéziós Alap (KA) társfinanszírozásával valósul meg.
Kérjük a lakosság megértését és türelmét a terelés ideje alatt.
További információért kövesse a www.facebook.com/nifzrt oldalt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Csillaghegy anno – helytörténeti kiállításon és időutazáson jártunk

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Szerdán megkezdjük a tavaszi lombgyűjtést

Hírek
Közzétéve:

Nagy hanghatással járó filmforgatás-teszt lesz a K-hídnál!