Legmodernebb eszközökkel az Ön egészségéért

Hírek
Közzétéve:

A III. kerületi önkormányzat vezetése eddig is nagy hangsúlyt helyezett a kerületben élők egészségének megtartására és a betegségek kialakulásának megelőzésére, ám most a már meglévő eszközpark és szaktudás összekapcsolásával, társadalombiztosítási kereten kívüli gyógyítási központ létrehozásával egy egészen új területi egészségügyi modellt valósított meg.

Az cég piaci alapú szolgáltatásaival immár teljessé vált az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által támogatott egészségügyi alap- és szakellátások kínálata, így országos viszonylatban magasan átlag feletti színvonalú hozzáférést képes a betegek számára nyújtani.

Manapság egyre többekben tudatosul, hogy egy-egy súlyosnak ítélt megbetegedés esetében is alapvetően az befolyásolja a további életkilátásokat, hogy milyen stádiumban fedezik fel a problémát és ez után milyen gyorsan kezdődhet a terápia. A Kft. szolgáltatásai az egészségükért áldozni hajlandó, tudatos emberek megkereséseire számít elsősorban, ám mindazok számára személyre szabott, magas színvonalú megoldást kínál, akik a foglalkozás egészségügy, a képalkotó diagnosztika, a belgyógyászat, diabetológia, kardiológia, nőgyógyászat valamint az urológia terápiás területén igényelnek beavatkozást.

A szolgáltatásokról bővebben ITT olvashat. 

A cég a szolgáltatásait két helyen végzi, a rendelési idők a linkekre kattintva érhetők el.:

1032 Budapest, Vörösvári út 88-96.
1039 Budapest, Csobánka tér 6.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Idén is térítésmentesen biztosítunk környezetbarát kalcium-kloridot a társasházaknak

Hírek
Közzétéve:

Madárbarát település lettünk

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Idén is meghirdetjük esővízgyűjtő akciónkat