Útfelújítás: Forgalmirend-változás a Pusztakúti úton

Hírek
Közzétéve:

A Pusztakúti úton felújítási munkálatok kezdődnek 2018. április 16-án hétfőn, melyek várhatóan 2018. május végéig tartanak. A tervezett munka elvégzése két ütemben történik: az első ütemben a Csillaghegyi Strandfürdő bejáratától a Kázmér utcáig dolgoznak, majd második ütemben a Kázmér utcától az Ürömi útig tartó szakaszon újítják fel az útburkolatot.

Mindkét ütemben félútpályás lezárás várható, a váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa fogja szabályozni. Az első ütem időszaka alatt a Kázmér utcából csak jobbra, az Ürömi út felé lehet kihajtani, ekkor az utcába való behajtás még nem lesz korlátozva. A második ütemben a Kázmér utca Pusztakúti úti torkolata ideiglenesen le lesz zárva, így Mocsárosdűlő térségéből a Pusztakúti út csak az Újliget sétányon keresztül lesz elérhető.

Az útépítési munkálatok miatt csúcsidőszakokban a III. Dózsa György utcában a centrum felé, valamint a Pusztakúti úton a városból kifelé vezető irányban jelentős torlódások várhatóak.

A BKK Közút azt kéri, hogy aki teheti válasszon más útvonalat!

Tömegközlekedési változások

Várhatóan április végéig a 219-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Forrásliget lakópark és a Csillaghegy megállókat, a 160-as, a 943-as, a 960-as autóbusz pedig kihagyja a Csillaghegy megállót.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság