Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja lesz augusztus végén Békásmegyeren

Hírek
Közzétéve:
Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja augusztus 25-én a Békásmegyeri Piacon is megrendezésre kerül. A MÁESZ népegészségügyi program a lakosság számára ingyenesen biztosítja az átfogó szűrővizsgálatok elvégzését és a széleskörű életmód tanácsadás lakosság közeli helyekre történő eljuttatását. 
A program keretében egy modern eszközökkel felszerelt szűrőkamion járja az országot, 40 féle ingyenes szűrővizsgálat és komplex állapotfelmérés vehető igénybe.
A regisztráció menetéről 
Az ingyenes vizsgálatok regisztrációhoz kötöttek, a BENU szűrővizsgálataira való jelentkezés  várhatóan jövő héten nyílik, érdemes azt hamar elvégezni, hiszen korlátozott számú hely áll rendelkezésre. Egy email címről csak egy nevet tudnak regisztrálni, tehát ha házaspár jelentkezne, ezt külön kell megtenni. A regisztráció még nem jelent biztos részvételt, egy tájékoztató és megerősítő emailt fognak kapni, ez után érvényes a jelentkezés.
REGISZTRÁLNI ITT LEHET ( amely várhatóan jövő héttől él): https://benu.hu/szuroprogram
Szűrőkamion és kísérőprogramok
Augusztus 25-én 9 órától 16 óráig lehet igénybe venni – a visszaigazolt regisztráció után – a helyszínen a szűrőkamion szolgáltatásait, a jármű a  piac azon oldalán lesz található, ahol a mélygarázs lehajtó van. Bent, a közösségi téren pedig több KÍSÉRŐPROGRAM lesz, a program támogatói sátrak alatt adnak tájékoztatást különböző területekről. Helyet kap egy nagy virtuális anatómiai mozisátor is, ahol különleges módon mutatják be az emberi testet és működését.
A gyermekek számára lesz prevenciós sátor, ide várják az egész családot.
Cikkünket frissítjük (augusztus 18.): 
A Békásmegyeri Piacon megszervezésre kerülő ingyenes szűrővizsgálatokra minden hely betelt. Kizárólag a helyszínen lehet azokra az időpontokra jelentkezni, amelyekre korábban bár regisztráltak, de végül nem vették igénybe.
Vigyáz(z)unk egymásra!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság