Megbocsátás hete – fejtörő feladványok, gyógyító könyvek és könyvörökségek az Óbudai Platán Könyvtárban és Ezüsthegyi Könyvtárában

Hírek
Közzétéve:

A 17 éves hagyományra visszatekintő Országos Könyvtári Napok a könyvtáros szakma legjelentősebb programsorozata, melyhez az Óbudai Platán Könyvtár és Ezüsthegyi Könyvtára idén is érdekességekkel, színes programokkal csatlakozott.

Az Országos Könyvtári Napok alkalmából az Óbudai Platán Könyvtár és Ezüsthegyi Könyvtára ebben az évben is meghirdeti a megbocsátás hetét, amikor minden kölcsönzési határidőn túl visszahozott dokumentum után elengedik a késedelmi díjat. A könyvtár bíztat mindenkit, akinek elmaradása van, használja ki az alkalmat.

Mindemellett a hét folyamán a Platán és Ezüsthegyi Könyvtár nyitvatartási idejében folyamatosan könyves érdekességek, kamarakiállítások, könyvajánlók, rejtvényes játékok várják a könyvtárba betérő gyerekeket, felnőtteket, családokat. A Platán Könyvtárban például Különleges párosítás címmel tekinthetjük meg a könyvtár állományában fellelhető könyvek legkorábbi és legújabb kiadásait egymás mellett, avagy bepillanthatunk egy kicsit a könyvtár történelmébe is, az elődöktől örökölt könyvekből álló kamarakiállítást végig nézve.  Az Ezüsthegyi Könyvtárban pedig interaktív könyvajánló és játék keretében fejthetjük meg, mi mindenre jók a könyvek és hogyan segíthet egy könyv?

Aki nem ijed meg kis agytornától, látogasson el 2023. október 7. 9.00 – 13.00 az Ezüsthegyi Könyvtárba, ahol Kalandvágyók előre! címmel rejtvényeken keresztül kalandos utazásban lehet részünk. A fejtörőt 6 éves kortól ajánljuk.

Az Ezüsthegyi Könyvtár játékaiban résztvevő helyes megfejtők ingyenes beiratkozási kupont és meglepetést nyerhetnek!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság