Keressük Óbuda-Békásmegyer legjobb fagylaltozóját

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

A meleg beköszöntével kinyitottak a fagylaltozók és több vendéglátó egységnél megjelentek a fagylaltpultok. A forró nyári napok közeledtével egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle ízkavalkádban gazdag, hűsítő édességek. Önkormányzatunk ebből kifolyólag keresi Óbuda-Békásmegyer legjobb fagylaltozó helyét, ahol a harmadik kerületiek legeslegjobb fagyija, azaz a helyiek kedvence kapható.

A hagyományteremtő szándékkal meghirdetett felhívásunk célja, hogy a helyi fagylaltozókat még jobban megismerjék a kerület lakosai.

A JELENTKEZÉS MENETE

A felhívásra jelentkezhet minden olyan fagylaltozó, cukrászda és vendéglátó egység, amely az idei nyár folyamán árusít a harmadik kerületben fagylaltot, fagyiból készült édességet.

Ha részt kíván venni a szavazáson, kérjük, írjon nekünk a forum@obuda.hu e-mail-címre.
A tárgyba, kérjük, írja be: A legjobb fagyi 2023
A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2023. június 30. 18:00 óra

A jelentkezéskor az alábbi információkat szükséges számunkra megírni:

  • vendéglátóegység nevét, pontos címét
  • nyitvatartást (illetve azt, hogy az évben mettől meddig, azaz melyik hónapokban kínálnak fagylaltot)
  • rövid leírás a kínálatról, a felhasznált alapanyagokról és az eljárásról
  • amennyiben van a kínálatban valamilyen speciális termék (mentes, különleges ízvilágú vagy összetételű fagyik), jelezze

Válaszlevelünkben értesíteni fogjuk a további teendőkről.

A szavazás nem egy konkrét termékre vonatkozik, hanem az adott hely nyeri el.

Azok, akik a megadott időpontig jelentkeznek a felhívásunkra, ami természetesen díjmentes, felkerülnek a jelöltek listájára, és a helyi fagyi-fogyasztók július 1 – 25. között tudják leadni kedvencükre a szavazatot. A legtöbb szavazatot kapó hely elnyeri  „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023. szavazás nyertese” megtisztelő címet, amelynek egy évig lehet a birtokosa. Az elnyert címről táblát készítünk, amely a helység bejáratánál kitehető.

A GYŐZTES NYEREMÉNYE

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hivatalosan is elismeri, hogy a harmadik kerület legjobb fagylaltját idén, 2023-ban az adott egység kínálja, valamint a nyertes helyen az önkormányzatunk (a készlet erejéig) a rendelt fagyi mellé plusz egy gombóc költségét fizeti a vendégeknek. Az augusztus 1. és szeptember 3. között tartó lakossági akciónkat az Óbuda-Békásmegyer applikációnkat letöltve és arra regisztrálva lehet igénybe venni; regisztrációnként mindenki egy-egy gombóc fagylaltra jogosult. A címet elnyerő fagylaltozóról az önkormányzat kommunikációs felületein többször is hírt adunk.

Pályázzon és nyerje meg a legjobbnak kijáró elismerést! Várjuk jelentkezését!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság