Könyvvásárlási kedvezmény III. kerületi lakosoknak az Óbuda-Békásmegyer applikációban

Hírek
Közzétéve:

A tervek szerint november 24-én jelenik meg Dulai Péter kriminalista, újságíró új könyve, az Amiért halál járt. Azok a III. kerületi lakosok, akik idejekorán, az Óbuda-Békásmegyer applikáció speciális kedvezményének felhasználásával csapnak le a kötetre, akár 45 százalékot ot is spórolhatnak a könyv megvásárlásakor!

Az irodalommal foglalkozó portálokon kimagasló értékeléseket begyűjtő Gyilkosság a panel tetején című könyv szerzője új munkájában sem távolodik el kedvenc nyomozati területétől, hiszen ismét bűnügyekről és a Kádár-korszakról lesz szó a 264 oldalas Amiért halál járt-ban is. Dulai Péter ezúttal 19 olyan köztörvényes bűnügyet mutat be, amelyek végső lezárásában a kötél játszotta a főszerepet.

A rendkívül izgalmas és informatív kötetet az Óbuda-Békásmegyer applikáció felhasználói a csak számukra elérhető kuponkód felhasználásával extra 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Cser Kiadó webshopjában, amely engedmény az ott már elérhető alapkedvezményen felül értendő. Ennek megfelelően, az előrendelés időszakában, ami ennél a könyvnél várhatóan november 24-ig tart, a Cser Kiadó 25% kedvezményt biztosít a megrendelésekre, megjelenés után pedig 15%-ot, erre jön még rá a kuponkóddal a III. kerületieknek járó extra 20% kedvezmény. A kedvezmény beváltási határideje november 30.

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

A korábbiakban szintén az Óbuda-Békásmegyer alkalmazás használatával lehetett ajándék gombóc fagyihoz jutni „A kerület kedvenc fagylaltozójában”, illetve ellátogatni a Danubia Zenekar Zeneakadémiai koncertjére, az ifjabbak pedig Szigetes napijegyet vásárolhattak jelentős engedménnyel a Youth Cardnak köszönhetően.

Az applikáció felhasználói jelen pillanatban is igénybe vehetik az online középiskolai felvételi előkészítőre, különleges vízitornára, vagy éppen a Vidám Színpad előadásaira biztosított kedvezményeket, a 18 és 35 év közötti korosztály pedig a Lumina Christmas Parkba is olcsóbban juthat be.

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság