Új kedvezmények III. kerületi lakosoknak az Óbuda applikációban

Hírek
Közzétéve:

Július 1-én jelentettük be az Óbuda applikáció elkészültét, és örömmel tapasztaltuk: kerületünk lakói nagy lelkesedéssel fogadták fejlesztésünket. Mára már több ezren használják mindennapos tájékozódásra, vagy ügyintézésre az alkalmazást, ráadásul a felhasználók egyre több érdekes ajánlatra találhatnak rá a Kedvezmények menüpont alatt.

eTalonline

Középiskolai felvételre készülő kisdiákok és szüleik részére kínál akciós árakat az eTalonline, akiknél magyarból és matekból lehet jelentkezni online felvételi előkészítőkre az applikáción keresztül.

Danubia Zenekar és Vidám Színpad

A kultúra iránt érdeklődők a Danubia Zenekar Zeneakadémiai koncertjére, az Öröm/Csillogás/Zsenikre juthatnak el olcsóbban az Óbuda-Békásmegyer alkalmazás használatával, és napokon belül elérhető lesz a Vidám Színpad különböző előadásaira szóló ajánlat is.

Aquamaze

És hogy ne csak a lélek, de a test is megkapja a neki járó kényeztetést, arról az Aquamaze vízitornája gondoskodik: a Csillaghegyi Strandfürdőben igénybe vehető szolgáltatás az egészségmegőrzés mellett közösségépítést is ígér – az applikáció használói számára hamarosan kedvezménnyel.

Érdemes rendszeresen ránézni a Kedvezmények menüpontra, hogy ne maradjunk le a folyamatosan érkező új lehetőségekről.

Az applikáció itt letölthető:

Androidra

IOS-re

A korábbiakban szintén az applikáció használatával lehetett ajándék gombóc fagyihoz jutni „A kerület kedvenc fagylaltozójában”, az ifjabbak pedig Szigetes napijegyet vásárolhattak jelentős engedménnyel a Youth Card programunknak köszönhetően. Ugyanezt a korosztályt célozza majd novemberben a Római Strandfürdő területén megnyitó Lumina Christmas Parkban igénybe vehető kedvezmény is.

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság