Töltse le applikációnkat, és mi meghívjuk egy plusz gombóc fagylaltra a Boróka Fagyizóban!

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Pisztácia. Zserbó. Konyakmeggy. Mangó. Eper. Citromos-mézes bodza. Csupán néhány slágerfagyi neve a mintegy százféle ízt kínáló Boróka Fagyizó kínálatából.  Akár ezekből, akár más ízekből választanak az ide betérő fagyi-rajongók, a minőség garantált.

A finom ízeket mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által idén először életre hívott, hagyományteremtő szándékkal meghirdetett verseny győztese – a lakossági szavazás alapján – a Boróka Fagyizó lett.   „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023.” szavazás nyertese megtisztelő címnek egy évig lehet így birtokosa, valamint a mai naptól, augusztus 1-től egészen szeptember 3-áig lesz érvényes az a kedvezményes lehetőség, amellyel a kerületi lakosok plusz egy gombóc fagylaltot kaphatnak ajándékba a helyen.  (Amelynek költségét önkormányzatunk kompenzálja a fagyizó felé.)

Az ajánlatot  az Óbuda-Békásmegyer applikációnkat letöltve, ott regisztrálva lehet igénybe venni; regisztrációnként mindenki plusz egy-egy (bármilyen ízű) gombóc fagylaltra lesz jogosult.

A regisztráció menete

18 évet betöltött személy tud a felületre regisztrálni, valamint szükséges hozzá egy e-mail cím, név és a pontos életkor megadása. A regisztráció után a felületen a „Kedvezmények” fülre kattintva lehet kiválasztani az adott projektet és ott a „Beváltom” gomb megnyomása után lehet leolvasni a megadott QR kódot. A beváltás érvényességéről azonnal visszaigazolást kapunk, amelyet a pultnál fizetés előtt szükséges felmutatni.

Az applikáció innen letölthető

Android: https://bit.ly/obuda-android-OU

IOS: https://apple.co/3CK2pHK

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság