Színes programokkal várja az érdeklődőket az Esernyős novemberben is

Hírek
Közzétéve:

Egész évben izgalmas programokat kínál az Esernyős Óbudai Kulturális és Nonprofit Kft. által üzemeltetett Esernyős Galéria és Szinbád Rendezvénytér. Az Óbuda szívében, impozáns Fő téren lévő Esernyős olyan multifunkcionális intézményként működik kerületünkben, ahol az egész évben látogatható koncertek, képzőművészeti kiállítások és filmvetítések mellett a helyi közösséget erősítő programok is zajlanak. November hónapban szintén különleges és izgalmas eseményekkel várják az érdeklődőket. 

Kiemelt események:

NOVEMBER 9. CSÜTÖRTÖK, 18:00 BEST OF BILLUFESZT
Válogatás a Budapesti Illusztrációs Fesztivál díjnyertes műveiből
Helyszín: Galéria
2023-ban immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Illusztrációs Fesztivál, a magyar illusztrációs művészet nagy seregszemléje. 2019 óta két évente hirdetjük meg nyílt pályázatunkat az alábbi négy kategóriában: fikciós (gyermek- és ifjúsági), nem fikciós (non fiction) illusztráció, szöveg nélküli képkönyvek (silent book) és alkalmanként változó szerzőkre kiírt évfordulós irodalmi illusztráció. Kiállításunk a pályamunkák mellett válogatást mutat be a díjazottak illusztrált köteteiből is, amelyeket eredeti formájukban lapozhatnak a látogatók.
Kurátor: Révész Emese
Kiállítás megtekinthető: november 30-ig

A részvétel ingyenes!

NOVEMBER 13. HÉTFŐ, 19:00
Csirmaz Luca előadása: Mintatörés – Az érzelmi magánytól a biztonságos kötődésig
Helyszín: Szindbád Rendezvényterem
Biztonságos hely az állandó változás sodrásában- Csirmaz Luca pszichológus, aki PszichoLive nevű Instagram oldalát így határozza meg. Pszichológiai témáival, edukatív jellegű posztjaival és videóival a mérgező kapcsolatoktól a biztonságos kötődésig szeretné hozzásegíteni népes követőtáborát. Csirmaz Luca „Mintatörés – Az érzelmi magánytól a biztonságos kötődésig” című könyve novemberben jelenik meg a Libertine könyvkiadó gondozásában.
Az előadás végén lehetőség van kérdezni is a témával kapcsolatban.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeU_d5…/viewform

NOVEMBER 24. – PÉNTEK, 19:00 – HEGEDŰS JÓZSI EGYSZÁLGITÁR
Helyszín: Szindbád Rendezvényterem
Hegedűs Józsi jelenleg az egyik leghitelesebb fiatal énekes-dalszerző, meghitt, őszinte dalait egy szál gitárral adja elő, november 24-én egy csendesülős, mesélős, befelé figyelős koncerttel érkezik hozzánk.

Jegyárak: Elővételben: 2.500.- Helyszínen: 3.000.- https://esernyos.jegy.hu/

A további programokról IDE KATTINTVA lehet olvasni!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Vidám pillanatok a tavasz köszöntésére

Hírek
Közzétéve:

Átadtuk az Óbuda Kultúrájáért Díjat

Hírek
Közzétéve:

Gyomirtás a H5-ös HÉV vonalán