Zenevásárlási kedvezmény III. kerületi lakosoknak az Óbuda-Békásmegyer applikációban

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

„Legyen a zene mindenkié” – mondta Kodály Zoltán, s mi csak egyetérteni tudunk vele. Ennek megfelelően az Óbuda-Békásmegyer applikáció legújabb kedvezménye a Budapest Vinyl CD-ire biztosít jelentős engedményt a III. kerületi felhasználóknak.

Legyen szó a Fresh Fabrik első albumának kibővített kiadásáról, a Nyers koncertritkaságairól, a The Carbonfools debütáló korongjáról, Gál Csaba „Boogie” Someday Baby nevű bandájának muzsikájáról, vagy az Anselmo Crew fergeteges bemutatkozó lemezéről, a Budapest Vinyl CD-választéka igazi minőségi darabok gyűjteménye. A szortiment kiemelkedő darabja a Tátrai Tibor, Mohai Tamás, Jamie Winchester, Szappanos György és Borlai Gergő nevével fémjelzett Boom Boom szupergroup Intergalactic Megahello című lemeze, amelyet már pusztán a zenészek kvalitásai miatt is érdemes birtokunkban tudni.

A Budapest Vinyl a kínálatban szereplő hanghordozók mindegyikére 2000 forintos diszkontot biztosít. A kedvezményt az Óbuda-Békásmegyer applikációban található kuponkóddal veheti igénybe minden III. kerületi érdeklődő, az alkalmazásban leírt módon.

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

A korábbiakban szintén az Óbuda-Békásmegyer alkalmazás használatával lehetett ajándék gombóc fagyihoz jutni „A kerület kedvenc fagylaltozójában”, ellátogatni a Danubia Zenekar Zeneakadémiai koncertjére, extra kedvezménnyel hozzájutni Dulai Péter új könyvéhez, az ifjabbak pedig Szigetes napijegyet vásárolhattak jelentős engedménnyel a Youth Cardnak köszönhetően. Az applikáció felhasználói jelen pillanatban is igénybe vehetik az online középiskolai felvételi előkészítőre, különleges vízitornára, vagy éppen a Vidám Színpad előadásaira biztosított kedvezményeket, a 18 és 35 év közötti korosztály pedig a Lumina Christmas Parkba is olcsóbban juthat be.

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság