„A kerület kedvenc fagylaltozója 2023.” szavazás nyertese – Minden, amit a jelöltekről tudni kell (2. rész)

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

Ígéretünkhöz híven folytatjuk „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023. szavazás nyertese” felhívásunkra a jelentkezők bemutatását. Önkormányzatunk által életre hívott, hagyományteremtő szándékkal meghirdetett verseny győztese az lesz, akire július folyamán a legtöbb szavazat érkezik, a kerületi lakosoknak pedig augusztusban – az új applikációnkat letöltve – egy-egy ajándék gombóc fagylalttal kedveskedünk majd a nyertes helyen.

Jelöltek listája (2. rész) – az első rész IDE KATTINTVA olvasható

Don Bosco Cukrászda

Címe: 1032 Budapest, Bécsi út 177. és 1031 Budapest, Római tér 1.
Nyitvatartás: 9-19 óráig (Bécsi út) valamint 10- 18 óráig (Római tér)

LEÍRÁS: “Minden fagyit rendes anyagokból készítünk, a gyümölcsben gyümölcs van, a csokiban csoki és ami fontos, hogy nálunk a gombóc mindig kerek, mi sosem húzzuk le a kanalat. Mindig van tej és általában egy vagy két cukormentes ízünk is. Télen pedig, amikor elmúlik a fagyiszezon, saját készítésű töltött bonbonok váltják fel a gombócokat. Mindig arra törekszünk, hogy jobbnál jobb fagyikat készítsük, most például a pisztácia fagyit igyekszünk tökéletesíteni, eddig olasz pasztából csináltuk, de épp most kíséretezünk, hogy mi pörköljük a pisztáciát. Hamarosan véglegesítjük az új receptet. 40 féle fagyink van, amit forgó rendszerben árusítunk.”

Bécsi úton lévő fagyizó

Római téren lévő fagyizó

HappyCream Fagyizó

Címe: 1031 Budapest, Nánási út 28.
Nyitvatartás H-P 13h-21h, SZ-V 12h-21h – idén április 1-én nyitottunk és október 31-ig leszünk nyitva.

Az itteni fagyaltok készítője Fazekas Ádám, világbajnok cukrász, a Gelato Festival World Masters 1. helyezettje

LEÍRÁS: “A fagylaltok úgy vannak elkészítve, hogy nincsenek ízfokozók benne, nincs előre elkészített paszta, és színezék sem felhasználva. Az ízeket valódi, tiszta, jó minőségű alapanyagokból nyeri el a fagylalt. Ezek az alapanyagok a gyümölcsök, a csokoládé, vanília, olajos magvak. Kínálatunk folyamatosan változik, de az alap ízek a következők: Frutta di Pistacchio, Málnás Brownie, Mák, Sárgabarackos mandula, Epres sajttorta, Sós karamell, Málna, Eper, Mangó, Citrom, Áfonya, Csoki, Vanília, Francia krémes, Rákóczi túrós.
Mindenmentes: Étcsokoládé
Laktózmentes: Málna, Eper, Mangó, Áfonya, Avokádó-Citrom, Citrom Gluténmentes: minden gyümölcsfagyi, Nutella, Csoki, Sós karamell, Sárgabarackos mandula, Vanília.
Hozzáadott cukormentes: Étcsoki, Sárgabarackos mandula.”

A szavazás menete: az adott fagylaltozóra szavazni az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül lehet, mindenképpen szükséges hozzá a letöltés és az arra való regisztráció. 18 évet betöltött személy tud a felületre regisztrálni, a felületen a „kérdőív”-re kattintva található meg az a szavazási felületet, amelyen ki lehet választani, melyikre jelöltre adjuk le voksunkat.
Az applikáció innen letölthető: Androidra   IOS-re

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság