Olvassunk az ünnepek alatt is! Könyvvásárlási kedvezmény III. kerületi lakosoknak az Óbuda-Békásmegyer applikációban

Hírek
Közzétéve:

Applikációnk új kedvezménye révén a Cser Kiadó könyveiből válogathatnak a III. kerületiek. Ha valaki siet, még a karácsonyi ajándékkönyvet is beszerezheti a kiadó által biztosított extra 15 %-os engedménnyel, de az akció 2024-ben is folytatódik majd.

A Cser Kiadó igazán széles palettán kínálja az olvasnivalót: zenei témájú, illetve gyerekkönyvek, skandináv irodalom, kertészeti könyvek, és még sok más érdekesség szerepel kínálatukban, amelyre most külön kedvezményt is biztosítanak, kizárólag az Óbuda-Békásmegyer applikáció III. kerületi felhasználói számára. Így az Óbuda-békásmegyeri lakosok a kiadó webshopjában a csak számukra elérhető kuponkód felhasználásával extra 15% kedvezménnyel válogathatnak a könyvek közül, amely engedmény az ott már elérhető alapkedvezményen felül értendő. Az akciós időszak 2024. február 29-ig tart.

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

A korábbiakban szintén az Óbuda-Békásmegyer alkalmazás használatával lehetett ajándék gombóc fagyihoz jutni „A kerület kedvenc fagylaltozójában”, ellátogatni a Danubia Zenekar Zeneakadémiai koncertjére, extra kedvezménnyel hozzájutni Dulai Péter új könyvéhez, az ifjabbak pedig Szigetes napijegyet vásárolhattak jelentős engedménnyel a Youth Cardnak köszönhetően. Az applikáció felhasználói jelen pillanatban is igénybe vehetik az online középiskolai felvételi előkészítőre, különleges vízitornára, vagy éppen a Vidám Színpad előadásaira biztosított kedvezményeket, jelentős engedménnyel szemezgethetnek a Budapest Vinyl CD-kínálatából, a 18 és 35 év közötti korosztály pedig a Lumina Christmas Parkba is olcsóbban juthat be.

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság