Több, mint húszféle egyedi kedvezmény az adventi vásárban az Óbuda-Békásmegyer applikációval!

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

December 1-23-ig tart a Fő téren az Advent Óbudán 2023 programsorozata, amelynek keretén belül természetesen mindenkit vár a főváros egyik legjobb karácsonyi vására is. A megfizethető árak mellett ráadásul idén az Óbuda-Békásmegyer applikáció sok árusnál további kedvezményeket biztosít a 3. kerületieknek.

Nézzük is sorban, mi mindenhez juthat hozzá árengedménnyel a nagyérdemű! Biztosan sokan érkeznek majd korgó gyomorral a vásárba (vagy éheznek meg esetleg korcsolyázás közben), nekik a Black Heaven Barbecue különféle BBQ-ételekkel, a Nemo fish&chips&seafood truckja tengeri finomságokkal kedveskedik, a Raclette by Lili fő hívószava pedig az olvasztott sajt. Ezeken a helyeken 5%-os kedvezmény vehető igénybe, csakúgy, mint a Sajtvilág szilvalekvárt és karamellt „olcsóbbító” faházánál; a Lengyel sajtok standjánál két grillsajt vásárlásakor adnak pluszba egy orsó alakú, lengyel népi motívumokkal díszített füstölt sajt (oscypek), a Moma Grillnél 5000 forintos vásárlás felett jár egy bajor perec. Gábor Kürtős és a Láng-Fánk gárdája – a névadó finomságokon túl – lángost is kínál, szintén 5%-kal olcsóbban. Ugyanekkora kedvezménnyel élhetnek az édesszájúak a Sweet Point BUBORÉK GOFRI, a Waffle Dog és a Churros Banditos pultjánál, míg az I Love Churros öntetet ad ajándékba.

Aki átfázna, az biztosan betér majd egy forró italra a nemes egyszerűséggel csak Bor névre keresztelt faházba éppúgy, mint a Bernát Pince, a Szemerey Pince, a Kontyos Borház vagy az Óbudai Forraltboros Álom egységébe – ezeken a helyeken egységesen 5% a kedvezmény. A Bordó Óriáshordónál 2dl forralt bor, az Óbudai Hüttében 2 dl forró csoki vásárlásakor töltenek még egy decit a poharunkba.

A kézműves termékek iránt érdeklődők az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ értelmi fogyatékossággal élő ellátottjai által készített kerámiatárgyak, rongyszőnyegek, fából készült dísztárgyak és játékok közül válogathatnak a Tarka-Barka Kreatéka standjánál, a Csillagfény Kerámia ékszereket, használati és díszkerámiát, a Sofia Michelle Natúrkozmetikumok pedig a (névadó terméken túl) szappanokat kínál 5%-os kedvezménnyel.

Fontos tudni, hogy a kedvezmények minden árusnál egy alkalommal vehetőek igénybe, az Óbuda-Békásmegyer applikáció Kedvezmények moduljának használatával.

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

Az applikációban természetesen elérhetők az adventhez közvetlenül nem kötődő engedmények is, így jelen pillanatban is igénybe vehetőek az online középiskolai felvételi előkészítőre, különleges vízitornára, vagy éppen a Vidám Színpad előadásaira biztosított kedvezmények, a 18 és 35 év közötti korosztály pedig a Lumina Christmas Parkba juthat be olcsóbban. A korábbiakban szintén az Óbuda-Békásmegyer alkalmazás használatával lehetett ajándék gombóc fagyihoz jutni „A kerület kedvenc fagylaltozójában”, ellátogatni a Danubia Zenekar Zeneakadémiai koncertjére, könyvet venni a Cser Kiadótól, az ifjabbak pedig Szigetes napijegyet vásárolhattak jelentős engedménnyel a Youth Cardnak köszönhetően.

A kedvezmények így vehetőek igénybe:

  1. Lépjen be az Óbuda-Békásmegyer applikációba.
  2. Válassza ki a Kedvezmények menüt.
  3. A felsorolt ajánlatok közül görgetve válassza ki az Ön által felhasználni kívánt kedvezményt.
  4. Kattintson a kedvezmény ismertetője alatt látható „Beváltom” gombra.
  5. Ha szükséges, engedélyezze a képkészítést.
  6. Olvassa be a szolgáltatónál kihelyezett QR-kódot.
  7. Mutassa meg a kapott üzenetet az eladónak és élvezze a kedvezményét!

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság